Φωτιεσ Ηλεια / Se E3eli3h Ta Pyrina Metwpa Sthn Hleia 54 Fwties Se 24 Wres Eidhseis Nea To Bhma Online - «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα».

Φωτιεσ Ηλεια / Se E3eli3h Ta Pyrina Metwpa Sthn Hleia 54 Fwties Se 24 Wres Eidhseis Nea To Bhma Online - «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα».. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν.

T3lt72ceqgoogm
T3lt72ceqgoogm from i1.prth.gr
Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ.

Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία.

Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία.

Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία.

Pkwjnts8npqjtm
Pkwjnts8npqjtm from www.skai.gr
Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.

Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας.

Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν.

Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια.

Ornqoaqbfgo Km
Ornqoaqbfgo Km from www.news247.gr
Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες.

Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή.

Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook